kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, April 27, 2010

Ku Mahu

|
1. Hp baru
2. Henbeg baru (ni dapat lambat sket takpe, sebab aku bajet nak pakai masa raya)
3. Purse baru (ni pun sama, aku target raya nak ade purse baru)
4. Nak g bercuti dalam bulan ♥ kami :) . Teringin nak g tempat-tempat sejuk cam CH. Tapi kalau tak dapat bercuti, dapat outing berdua sehari suntuk, tengok movie, bercanda di pasiran pantai pun dah memadai
5. Nak perfume sebab perfume dah habis (yang ni baruuuuu jek dapat, tq Yayang!)


Alangkah syoknye kalau banyak duit, pastu teringin ape jek terus beli, kan? Chettt, macam lah orang ado-ado jek aku ni boleh beli sume benda dalam satu masa. Memang tak akan lah kannnn..


*Henbeg ngan purse dah survey dah ari tu masa g Pavilion, n dah target nak beli brand ape. (tengoklah kalau tak berubah hati di saat-saat akhir nanti)
*Hp pun dah survey ari tu, macam dah tau nak beli ape, tapi makin lama makin tak tau lak nak beli ape. Aik?
*Suke suke suke sebab dah dapat perfume yang aku sukeeee~






mrs e

5 comments:

puterikurekure said...

oh. kite pon nak perfume baru!

hehehe. dalam pale otak nak kirim perfume kat kawan yang nak pi aussie bulan ni. wooohoooo~

habsahmoktar said...

ermmmm...yg pelik sikit tu bila kata nak gi tempat yg sejuk2 tu....sejuk????

mrs e said...

puterikurekure;
wahhhh.. siap nak import perfume dari aussie neh, mesti bukan calang-calang punya brand :)

habsahmoktar@akak;
nape pelik lak kak? CH tu kan sejuk.. teheheheheheee~ ;p

DYLA said...

naja,
dyla pun nak gi CH tau... agak2 bila nak pegi ni naja.....

mrs e said...

dyla;
wahhh.. yeke? dyla pun nak g ek? bila tu perancangannya?

naja kalau boleh nak g mid of this year. Tapi tengoklah kalau bajet cukup, kalau tak, plan kedua yang naja sebutkan tu sudah memadai :))