kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, April 30, 2010

Puterikurekure Punya Pasal!

|
Tadi p baca kat blog Intan.. Sangat sadissss okeyyy!!

Aku dah le tengah lapo, lagi lah bertambah-tambah lapo..

Boleh pulak ek siap dia buh gamba double mc chicken tu sekali.. Uwaaaaaaaaaaaa

Dah jadik teringin dah ni..

Lagi sadis, kat sini nan ado mekdi yang terdekat. Paling dekat tu le, kat ayer keroh ngan muo. Tak koser aku semata-mata nak makan beger sampai g sejauh itu. Nak pulak waktu lunch kat sini pendek jek, macam hari normal yang lain. Bukan ade rehat panjang sempena ari jumaat, kecuali untuk orang lelaki la, rehat panjang sket sebab nak solat jumaat kannnn.. Tu pun tak semua, staff aje..

Ermm.. camne ni Intan? Naja dah lapo ni..

Nampaknya Intan kena belanja Naja ni, sebab dah terliurkan Naja kat sini.. Muehehehehehe ;)






mrs e

4 comments:

isya said...

delivery takleh ke??? huhuhu

mrs e said...

isya;
di luar kawasan penghantaran, sebab jauh sangat.. (T_______T)

puterikurekure said...

sorry sayang!!!!!

isk...ciannye awak. jauh ek mekdi. alolololo....sori...soriiiiii!!!!

takpe2. kalau naja mai sini, kite blanja mekdi ok? sayang dia!

mrs e said...

puterikurekure;
wuwuwuwuwuwuwu (nanges ngade-ngade mintak manje.. kalah khalish ok!)

HAHAHAHAHAHAHAHA :D