kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, April 8, 2010

Tambah Koleksi Baju Kurung

|
Aku ni kan, kalau g keje, lebih suke pakai baju kurung. Tah tak tau kenapa. Mungkin aku rasa lebih selesa kut baju kurung ni untuk dipakai sepanjang hari sebab ia kan longgar. Kalau pakai baju seluar, aku rasa macam ranggi jek. (Rasa macam nak kuar p shopping mall pun ade sebab kalau nak kuar g jalan kan lebih ringkas pakai seluar.. hehehehe)

Tapi, kalau dah hari-hari pakai baju kurung, lama-lama abis la stok baju kurung aku. Semua yang ade dalam almari pun aku belasah aje. Yang jadi masalahnya, time ade kenduri kawen, dah takde pulak baju yang nak dipakai. Semua baju pun dah buruk dah dilenjan pakai g keje. Abih camno?

Makanya, terpaksalah aku membeli baju lagi. Menambahkan koleksi baju kurung aku lagi. Huhuhuhu.. Terrroobanggg my fulusss.. Eh, tak tak. Baju yang dibeli kat bawah ni fully-sponsored by fifi. Oh yeahhhhh.. :)

Simple jek baju ni pun. Tapi harga.. Huiiiiii.. Pada aku mahal la.. Tak tau lah bagi korang yang gaji pun tak abis pakai tu.. hiks

Dah orang nak bayarkan, pilih jelah, ye tak? Bak kata pepatah, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.. Hehehehehe =D


coklat untuk aku, kelabu untuk fifi



p/s : timakaceh jijahhhhhhh.. ♥♥♥








mrs e

2 comments:

DYLA said...

santeekkkkkkk sgt!!!!

mrs e said...

dyla;
ihiks.. yeke cantik dyla? akak naja cakap baju tu simple sangat cuma ade sulam+jahit manik kat leher dan lengan baju. dia kata tak berbaloi-baloi dengan reganya yang mahal.. tapi naja sukeeeee.. simple but nice.. hihi :D