kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, April 1, 2010

Tumpang Senang~

|
Tak ingat dah, rasa dah ade 2 minggu lepas kut cite ni. HAHAHAHAHA.. Maafkanlah hamba yang memerapkan entri ni kat dalam draft lama-lama dan sedikit lagi nak basi. Ate, aku kan agak membizi 2 minggu ni dengan inventory yang tak habis-habis (sekarang pun masih tak settle down lagi), tu yang terbengkalai aku nya citer nih.

Masa tu aku keje ari sabtu, sekali tengok status Fb fifi terus aku... Wowwwwww..!! Bestnyaaaaaa =D



Aku nak balik keje tu, mak aku calling² kata diorang nak ke pasar malam Tangkak naik MPV baru abang aku tuh. Aku orait aje tunggu diorang kat pasar malam.. Tapi baliknya gedik aku nak naik estima tuh, tinggalkan kekasih pooojaaannn hati sensorang. Sebenarnya wawa dah offer tuk drive bawak balik keta aku, aku ngan mr e naik estima, tapi mr e ade nak menyinggah-nyinggah on the way balik umah, tu yang dia taknak..

Esok paginya, kemain lagi anak buah aku tu (anak abang aku) panggil-panggil cik e nya nak tunjuk keta baru.. Sabo jela..



Mr e melayankan kerenah anak buah aku.. itulah inilah..





Best nih kalo dapat 'tangkap' sebijik



Reverse sensor. Kalau lah keta aku siap ade kameranya camnih, uiii syokkk..pasti tak terlanggar kuman.. hahahaha =p



Tak mampu lagi nak beli sendiri, tumpang naik pun jadiklahhhhh. Tumpang senang kata orang... hehehe.








mrs e

4 comments:

isya said...

wow! best! beli la 1 naja.. ;)

mama | sarah | syimir said...

tangkap 2 bijik tau..satu utk ko satu utk aku.. :p

puterikurekure said...

walaweiii...keretaaa!!!
dasat ok!
:)

gee ryder said...

wah! best2!
rasa nk tumpang gak la hehe