kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, May 6, 2010

Akaun Anda Telah Dikunci.

|
From   :  Public Bank Berhad [pbebnkverify@ppla.com]
To       :  undisclosed-recipients:
Cc       :
Subject:  Akaun anda telah dikunci


*sila klik untuk tumbesaran*


Muahahahahahaha... Nak tergelak aku baca email nih.. Paling tak tahan tu, bab 'ketidaknyamanan' dalam ayat tu.. Kalau nak menipu pun agak-agaklah kan.. Kita baca pun tau dah rasa-rasa orang mana yang buat kerja-kerja macam ni.. ;p



P/s : Nak lagi best, akaun public bank aku tu tah ade lagi tah tidak. Memang dah takde lah aku ingat. Guna sekejap jek dulu, tu pun dah 7 tahun yang sudah.. agagagagagagagagagaga..







mrs e

7 comments:

puterikurekure said...

kite pernah dapat dari maybank. camni la lebih kurang. tapi kite buat tak tau je.

mrs e said...

puterikurekure;
ha a tulah kan intan. naja pun penah dapat gak yang dari maybank la, cimb la.. tapi kalo tgk kat link referrer yang dia suh kita klik tu mmg dah sah-sah bukan link yang sebenar..

jangan layan aje..

cik gObu said...

bahaya lah
syukur alhamdulillah
tak penah layan email2 mcm nie

keji tao dorg nie

cik gObu said...

bahaya lah
syukur alhamdulillah
tak penah layan email2 mcm nie

keji tao dorg nie

cik gObu said...
This comment has been removed by the author.
isya said...

mcm2 diorang ni kn, nk menipuuuuu je kerjanya!

mrs e said...

cik gobu;
memang keji, nak duit cepat le tuuu.. nipu orang

isya;
ha tulah.. pandai pulak nak mereka-reka emel camtuh. pastu tah tang mana-mana tah dia cilok emel add kita pulak..