kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, May 12, 2010

Aku Je Ke Atau Korang Pun Sama?

|
Tah ape kena tah, dari tadi malam hp aku tade line.. Line di sini bukan bermaksud GARISAN yer kawan-kawan.. HAHAHAHAHAHA. Ok, stop joking. =D

Dia tunjuk kat screen tuh "No access to network"

Memula mr e tanye aku, nape hp dia takde line. Ingatkan hp dia problem lagi. Sekali bila tengok hp aku pun sama.. Laaaaa... ni mesti network dia ni yang bengong..

Untuk pengetahuan korang semua, kitorang ni pengguna talian max*s.. Jarang je pun kena macam ni sebenarnya sebelum-sebelum nih..


Korang ade alami macam aku jugak tak?


Eh, jap, jap. Aku nak try restart semula lah hp ni. Mana tau kut-kut boleh.. Heeeee~



***Update on 9.45 am -----> Dah oklah lepas aku restart hp ni tadi.. Nak kena restart aje rupanya.. hehehehe :)









mrs e

2 comments:

puterikurekure said...

hehehe.
memang kadang2 kena restart je.
tapi kadang2 tu agak hangin juga. sebab takde line.

meksis wat hal last wiken kat umah kite. langsung takde line ok! restart banyak kali hp pon, masih camtu. haihhh~

isya said...

ok je naja.. ;p