kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, May 28, 2010

Sweet Potato

|
Selama ni kalau g jusco, lalu lalang jek depan dia. Tak pernah terniat nak beli pun. Sekali, bila baca kat blog peej, terasa macam nak rasa makan jugak lah.

So ari tu, lepas wat passport fifi & dina, singgah kat jusco. Dan beli lah sekali.
 




Memang sedap kooo.. Lembuttttt sangat. Memang manis lak tu.. Mak aku pun suka. Sape tak pernah try, boleh la beli n try makan lepas ni :)






mrs e

1 comments:

puterikurekure said...

sweet potato a.k.a japanese potato ni memang faveret kitorang satu keluarga. sedappp! manissss!
:)