kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, May 7, 2010

Yang Terindah

|
Sejak citer Adamaya ni jadi top n hangat, lagu temanya pun jadi hits jugak kan.. Lembut mendayu-dayuuuuuu jek beralun kat telinga, memang mengasyikkan!

Dah lah citernya best, watak-watak dalam tu sume berjaya dibawakan dengan baik oleh pelakonnya, lagunya best, pendek kata, memang malatoppppsss lah citer nih..

So, jom layan lagu nih, sambil tengok aksi-aksi adam n maya yang romantik.. ;p







P/s : terpikat sungguh aku dengan watak adam yang so charming, gentleman, penyabar dan baikkkkkkkkkkk hatiii sangat-sangattt... (darling hubby jangan jeles ya, ni cuma watak dalam drama jek.. hehehehe)










mrs e

3 comments:

DYLA said...

dyla pun suka lagu ni. tak tau pun tajuk & penyanyi nye. tak sempat nak surf.

jap, dyla nak pi layan..

mrs e said...

dyla,
naja pun tak tau tajuk lagu ni n sape penyanyi nya sebenarnya.. hahahahaha

tapi saje jek carik kat utube tu guna keyword adamaya.. hiks ;p

isya said...

hehe..naja pun minat gak ke? ;p