kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, June 2, 2010

20 Tahun Akan Datang :P

|


Ini la gamaknye lebih kurang ghoper aku 20 tahun akan datang. Walau tak exactly sama, mungkin ade la kut gambarannya.. HAHAHAHA

Aku tengok ramai jek yang try guna web in20years tu nak tgk muka dorang masa tua. So, aku pun nak le try jugakkkkkkkk.. hiks

20 tahun akan datang, umur aku 50 tahun.. So, dari gambar atas tu, korang rasa aku still vouge lagi ke tak? Eheh. (Muntah -_-")








mrs e

5 comments:

isya said...

hahaha, isya tk brani nk buat.. tatut...! hehe

sz | m.a.s.s said...

hahaha...tudung tu wujud lg ke 20 tahun nnt?

puterikurekure said...

haritu kita buat la benda ni, tunjuk kat alang.

alang buat muka ok. muka macam "eh ni ke bini aku lagi 20 tahun? buruk gile ok!"

haaa...rupa camtu la. keji kan?

mrs e said...

isya;
hahahaha.. saje² jek isya..

sz;
tudung tu tak tau la wujud lagi ke tak, tapi yang lagi HARU, AKU WUJUD LAGI KE 20 TAHUN AKAN DATANG TU? huhuhuhu (mintak² la panjang umur.. amin amin aminn aminnnnnnn)

puterikurekure;
hahahaha.. cuba intan wat muka alang 20 tahun akan datang lak.. sure dia lak terkejut tgk muka dia gitu.. keh keh keh keh

eis said...

eh nak cuba gaklah :)