kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, June 14, 2010

Hi There :)

|
Salam semua. Uhhhhhhh.. rindunyaaaaa aku ngan korang semua n blog aku neh. Aku dah mula kerja hari ni, setelah cuti ~ seminggu.. Back to normal semula. Huhuhuhu

Tapi masih dalam holiday mood. Camno tu?

Aku selamat sampai negara yang kucintai ni pukul 10.10 malam sabtu.. Alhamdulillah.. Everythings went smoothly.. :)

Banyak yang aku nak share ngan korang, terutamanya tentang vacation ke Jakarta tu. Tapi amik masa la sket ye.. Sebab gambo pun ade lebih kurang 300++ yang nak kena transfer dalam pc. Jenuh tuuuuu...

Till then, see u in next post! ;D







mrs e

1 comments:

DYLA said...

wow bestnyer naja....

mesti byk shopping2 ni. share la experience k