kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, June 29, 2010

Maaf, Jangan Tanya

|
Sana sini orang sibuk pasal WC kan?
Sape kalah, sape menang
Berape dapat score, berapa gol pulak yang bolos


Dalam Fb pun aku tengok meriah jek
Sume pakat tulis status pasal pasukan kegemaran masing-masing
Ade tuh, siap tukar profile pictures dengan jersi pasukan yang diminati.. 
Siap ade nama sendiri lagik kat jersi tu youuu..!!
Kira berangan pemain bolasepak kejap la ye tak?


Sampaikan ade yang pegi keje mata lebam macam kena penumbuk
Semua gara-gara berjaga tengok bola malam sebelumnya
Sudahnya, sampai opis pun tersengguk-sengguk macam ayam tengah mematuk
Heeeee~ :D


Tapi MAAF
Pasal bola ni, jangan tanya haku
Memang aku tak tahu menahu langsung! Amik port pun tidak
Ditambah lagi pulak, dapat hubby yang tak minat bola
Mr e mana le penah tengok football match ni.. HAHA
Memang kelaut la jawabnya kalau bercerita pasal bola ni dengan aku..
Ade terpinga-pinga jek muka aku kalo korang tanye
Hiks :)










mrs e

3 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak pun x suka dan x minat bola...tp asben masih peminat setia bola....tp kesian la kat dia, mlm2 tgk bola cam syok sendiri jerk, sbb bini nyer x paham pun tentang game bola...cuma yg pahamnya time pemain sumbat bola dlm gol...GOLLLLLLL!!! jerit jer la same2 dgn asben nak bg meriah suasana....wekekekeke....

Elyn said...

samala... i pun tak minat bola. lebih untung hubby tak layan sgt!!! hweheehhe

nads said...

ehee...nad layan jugak...tp, xdelah taksub sangat..hsbnd nad minat bola sesangat..tp, WC ni dia xsuka sangat..dia lebih suka EPL katenyer...