kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, June 24, 2010

Ni Nak Cerita...

|
Kebelakangan ni, aku sukeee sangat baca blog yang citer pasal family, pasal anak. Wauuuu.. seronoknya kan kalau hari-hari boleh cerita pasal perkembangan anak, keletah dia, kecerdikan dia..

Nak lagi kalau anak owner blog tu stok gilerrr gilerrrrrrrr punye chomelll.. Haihhhh, aku yang tengok gamba baby tu pun rasa nak geget-geget pipi dia, polok-polok dia n gomol dia.. *Heh, nak buat macam anak sendiri pulak yerrr.. Hiks :)

Rasa macam besttt jek ade anak, kan? Sentiasa terhiburrr jek rasa hati tengok gelagat dia.

Aku pun berangan jugak, kalau aku ade anak, apa saje tentang dia aku nak kongsikan kat sini. Hari-hari aku akan update perkembangan dia.. (kalau berkesempatan). Hari-hari korang kena baca citer pasal dia..eheh.

Tapi tulah kan. Cakap banyak pun tak guna. Nak wat cemana, sampai sekarang aku belum ade rezeki lagi nak dukung zuriat sendiri. *sob sob*

Cuma usaha, doa dan tawakkal jelah yang mampu aku lakukan disamping menanti dengan penuh kesabaran anugerah Tuhan yang tak ternilai itu....






mrs e

5 comments:

me, myself & mbek said...

insyaallah... ada rezeki tu nanti... cuma lambat atau cepat je... kak maz dulu pun dkt 4/5 tahun baru dpt luqman tu... pastu baru rezeki bertambah2...

mrs e said...

ayun;
tulah.. bersabar jek nih.. ermmm, kak nah dah peknen #3 ek?

puterikurekure said...

Allah dah atur elok2 kehidupan kite ni naja. insyaAllah..ada rezeki korang.

kita pon suka gak tgk gelagat anak2 orang ni. seronok!!!

ija said...

doa..usaha..doa..usaha..doa..usaha..
insyaallah..tuhan perkenankan..
saya yakin, ada rezeki utk naja nanti!

Eis said...

sabar ye. insyaallah adalah tu..amin.