kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, June 25, 2010

Serius Teringin Heh

|
Aku kan suka jek jelajah blog korang neh. Suka nau aku baca ape yang korang repek-rabankan yang kadang-kadang boleh wat aku tergelak sama.


Tapi kan, aku lagi sukeeeee kalau korang wat review tentang makanan yang korang makan, kat mana, berapa kosnye.. Pendek kata sume-sume lah. Aku ni kan suke jek nak melelehkan air liur sendiri bila korang tempek gambar makanan yang best-best.


Tak ingat bila, tapi dalam minggu ni atau minggu lepas kut. Aku g kat blog peeja, sekali dia tempek gambar makanan neh.

meatball Ikea
credits to pics owner


Serius. Terkecur-kecur terus air liur aku.


Memang banyak kali la aku tengok dia makan kat Ikea nih. Dan setiap kali makan, setiap kali tu la dia tamak-tamak nak makan sampai 10 ketul sebab sedap. Aku yang baca blog dia jek pun macam dapat rasa kesedapannya (walau tak penah makan ;Pp)


Masalahnya, Ikea tu ade kat Damansara nun aje lam Malaysia nih. Punyalah jauh beratus KM dari tempat aku. Kalau la dia ada cawangan yang bersepah-sepah macam kehepsi kat sini, memang dah lama aku terjah. Huhuhu..


Haihhhh.. bila la agaknye aku nak turun ke KL nih? Kalau ade terlanjur nak ke sana, aku nak p la makan meatball nih. Untuk wawa dan kak cha, sila alert ya. Kalau aku ke sana, kite kena terjah Ikea jugak. TAK BOLEH TIDAK.



P/s : perasan tak entri aku ari ni pasal makanan aje? ;Pp












mrs e

6 comments:

sz | m.s.s said...

pose lg ek hari ni...heheheehe...

mrs e said...

sz | m.s.s;
tak.. aku dah raya ari ni zi.. tu yang semalam jamu kek tuh.. HAHA :D

puterikurekure said...

kite pon tak penah rasa tau naja. haihh~

mrs e said...

puterikurekure;
nampak macam sedap kan intan? nyummmm

Tulip said...

serius dan tepat sekali. meetball ikea adalah yg terrrrrrrbaikk!! sgttt sedappppp!

isya said...

huhu..tak penah mkn lagi la...