kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, July 26, 2010

C is For 'Coach'

|
Last 2 weeks, kalau tak silap aku. Dalam awal julai macam tu. Abang zaki ade keje kat US. Stay sana for a week jugaklah..


Then, satu hari tak ingat ari ape, kak cha call aku. Dia cakap Abang Zaki nak belikan sling bag coach untuk kitorang (aku, wawa & fifi). Aku apelagi, excited giler lah dengar camtu kan. Gembira bukan main :D. Alhamdulillah.. Kecik tapak tangan, satu Bukit Gambir aku tadahkan. Hihihi ;p


Well, tak pernah terniat pun nak beli brand coach ni, sebab tau-tau jelah kan harganye yang macamana. Ni dah ade orang nak belikan, memang syukur alhamdulillah lah sangat-sangat :D


Pastu sibuk la asyik online kat web coach tu. Syok gilerrr la kan dapat jugak merasa pakai dari designer handbags neh. Pastu nak lagi best, tak sabar-sabar pulak rasanye nak tunggu abang aku balik. HAHA. Padahal ade berapa ari la lagi dia kena stay kat situ




Bila Abang Zaki dah balik pulak, sibuk jek aku ngan fifi tanye bila diorang nak balik kampung. Almaklumlah, aku kan duk kampung. Maka JAKUN tu ade lebih sket kut.. keh keh keh keh


Jadinya, ari khamis lepas, diorang ade hal nak balik kampung kak cha sekejap, sempat la singgah kat umah.. Wahhh, tak sabar-sabar rasanye nak balik keje. Tapi boleh pulak la time tu keje takleh siap on time. Kena jugak aku stayback > 1 jam.. Huhuhu


Tapi takpe, akhirnya selamat jugak sling bag coach itu sampai ke tangan aku.. Ohhhh.. ku menyintaimu *baca sambil bayangkan tengah feeling-feeling peluk sling bag itewww.. HAHAHAHA


Oh, abang zaki belikan jugak untuk mak aku handbag coach. Untuk akak aku yang sulong n akak aku yang kedua (kak yati n kak wana), abang aku belikan dorang wristlet sorang satu. Untuk kak cha lagilah, siap dapat 2 henbeg ngan purse nya sekali tuuuuu..


Kira memborong jugaklah abang aku kat sana.. Sampaikan SA coach nye kat sana tanye nak wat ape beli banyak-banyak. N abang zaki cakap la, nak beli untuk mak, wife, kakak-kakak & adik-adik. Terus SA tu cakap "i wish i have a brother like u" (ayat lebih kurang) How nice la kan ;)


Terima kasih abang. Terima kasih akak. Semoga bertambah-tambah rezeki kalian.



p/s : pantun 2 kerat untuk abang
terima kasih daun keladi
kalau ade g obersea, belikan lah lagi..
~ hehehehe












mrs e

4 comments:

ArELeEz said...

wah! bestnye! leez jeles nih! hu3..

puterikurekure said...

ai jelesssssssssssssssssssssssss~


ha ko. ni betul2 jeles nih. haha.
happy for you dear!

mrs e said...

areleez & puterikurekure;

;))

kumpul duittttt.. pasti dapat beli. hehe ;p

Blogger said...

Shop For Genuine Designer Handbags Online.