kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, August 11, 2010

Akhirnya Dapat Makan Jugak...~

|
Ari jumaat ari tu kan aku g semenyih umah abang aku.


Misi utama : makan meatball ikea & shopping raya. Hiks :)






Ari sabtu, abang zaki bawak lah kitorang ke ikea. Sampai-sampai jek terus tuju kat food court dia. Terus carik meatball ;p. Kebetulan kitorang sampai tu tengah waktu puncak, waktu lunch hour. Memang sesak bangattt lah.


alamak... baju terkelepet sudaaaaa
the foods



Memula tu amik 2 pinggan meatball, yang 15 ketul sepinggan. Hambek kauuuuu.. terus nak yang 15 ketul lah kan. Bukan meatball jek yang kitorang makan, chicken wing n apetahlagiyangakutaktaunamanya pun ade gak.



15 ketul.. hoihhhh..

hoh, terbaekkkk la daim cake nih.. nyesal lak amik 1 jek

aummmmmmm... ;O

cedap cedap cedap.. nyum nyummmmm :')



Makan makan makan, order lagik 15 ketul 3 pinggan. Whoaaaa.. ini betul-betul punye balas dendam neh. Tah berapa ketul yang aku makan pun aku tak tau. Laju jek aku menyuap masuk dalam mulut. Betul-betul punye mengidam neh. Cuma baby nye aje lum ade dalam perut lagi.. HAHAHA




tekun makan memasing :)

kemain penuh mulut akak tu? hehe

owh gembira, tertunai sudah.. hiks



Abis makan, lepas solat terus round round ikea. Belek-belek barang, pastu verangannnnnsss nak beli barang-barang tu kalau dah ade rumah nanti. Verangannsss dulu lah kan, verangansss tak kena bayar ;Pp



veranganss veranganssss ape la sampai herot-herot mulut haku.. HIHI



Lama gak kitorang kat area situ. Sempat jugak masuk kat ikano. Dah setel sume membeli & membelah, kitorang balik umah. Sampai umah pun da kul 7. Adeh, penat betul. Kena kumpul tenaga nih, sebab esoknya nak kuar mengukur jalan lagi. Sesi penyoppingan part II. :')



ehem.. nampak tak sling bag baru ku ittewwwww.. ;D

kak cha & abang zaki pilih pilih barang


tukang tolak troli.. eheh ;p



Eh, aku ade jumpa seseorang masa kat ikea tuuu.. Nak tau sape? Tungguuuuuuuuu next entri okeh!










mrs e

4 comments:

puterikurekure said...

waa....meatballs! sedap tu.
:)

cik gObu said...

entry ini agak menyeksa gue
huwaaaaa

sobbb sobbb sobbbb

bile nk g ikea nie

omaigod help me

mrs e said...

puterikurekure;
memang sedap! :)


cik gobu;
alolololo.. so sorry lalings.. ween terseksa yer... harus g ikea nak lepaskan seksaan tuh.. ihiks ;p

DYLA said...

daim cake memang cangat chedap@!!