kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, August 3, 2010

Im Corry, Cayang :(

|
Corryyyy Dina shayang, semalam kita tak dapat nak main sama-sama :(








Semalam mama tak berapa sihat. Balek keje jek mama dah flat tahap gaban. Takleh dah nak seimbangkan diri sendiri. Even nak bangun p mandi pun dah tak larat sangat-sangat.




Sebenarnya nak drive balik bawak keta pun mama tak larat. Mule-mule nak suh babah anta kan, tapi syiannn lak kat babah nak ulang alik anta mama balik umah pastu nak g keje lagi. Nak taknak mama gagahkan diri jugak bawak keta pelan-pelan. Itu pun mama siap stop jap kat tepi jalan nak redakan sakit kepala tu..




Pastu bila Dina masuk bilik mama semalam, mama pun mamai jek. Mama nampak Dina hulur tangan nak ikut mama, tapi mama takde tenaga la sayang. Naseb baik mummy Dina memahami. Mummy jek yang main-main ngan Dina.




Bila mummy masuk bilik mama sekali lagi, terus Dina pun laju-laju merangkak nak masuk bilik mama. Pastu bila mummy tutup pintu tak kasi Dina masuk bilik mama, Dina ketuk-ketuk kat pintu tu. Alahaiiii.. siannnyaaa Dina. Tapi mama perlukan rehat sangat-sangat masa tu.. Corryyyy yer sayangggg...





Kalau tak, selalu tu mama amik Dina n tolong jaga Dina bila kadang-kadang mummy Dina lak yang dah tertido depan tibi kepenatan. Mama dukung-dukung Dina, kita berpesbuk sama-sama. Kan Dina minat sangat kat lampu kaler biru kat lappy mama & babah tu kan? ehehehehe :)




budak yang tersangat la manja kat babahnye
pantang nampak babah, mesti nak ikut punye



Takpe, petang ni kita main sama-sama k ;p Dina tunggu mama balik, nanti mama dukung Dina. Ok sayang?♥





P/s : Dina panggil aku mama singkatan dari Cik Ma. Since dia dah panggil aku mama, maka fifi bahasakan diri mr e as babah pada Dina.










mrs e

2 comments:

nads said...

comelnyer dina....

mrs e said...

nads;
:))