kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, August 2, 2010

Morning Folks~

|
Saya tade mood la ari ni.. :( Pagi-pagi dah nak kena setelkan data yang problem dari minggu lepas. Data saya buleh pulak tak sama dengan data kastemer. Mule-mule tu same jek, pastu tibe-tibe dia apdet system data dia jadik tak same.. Tah ape yang diorang godek kat sana gaknye, jadi lari berterabur sume.. Uh, tensen sungguh! :-/


Rasa bengang jek kan pepagi gini di hari isnin lak tuh dah tensen pasal keje. Ditambah lak dengan kebisingan antie cleaner yang tengah memvakum tu.. Bising sungguh jadi bertambah serabut kepala. Haihhhh~ *tak baek kan mengeluh..


Tapi kan, saya rasa ni sume pun ade kaitan dengan PMS saya. Biasalah, awal-awal ni memang hati rasa tak tentu hala jek. Hormon tak stabil.


K lah, saya nak sambung wat keje. Nak sambung serabutkan kepala pikir pasal data saya ni.










mrs e

0 comments: