kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, August 3, 2010

Korang Sume Mesti Tengok! :)

|



Allah Subhanahu Wata'ala berfirman:


"Dia membiarkan dua lautan mengalir yang keduanya kemudian bertemu, antara keduanya ada batas yang tidak dilampaui oleh masing-masing. Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?"

QS AR-RAHMAN 19-21.


Maha Benar Allah atas segala firman-Nya.


Lihatlah dua lautan (air) yg berbeda warna,yg terpisahkan dan hanya Allah yg membatasinya, Subhanallah.




P/s : Aku share kan video ni yang diambil dari link di facebook . Semoga kita semua mendapat SESUATU dari apa yang kita lihat. Maha Suci Allah.










mrs e

0 comments: