kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, October 14, 2010

Feeling

|
Errr...

Tak tau nak coret ape sebenarnya but i still want to express n share my feelings here..

Still about blogging world on my mind..

Kenapa ye, kalau baca cerita-cerita dalam blog kadang-kadang perasaan kita ikut terusik sama? Macam seolah-olah kita turut sama dapat merasai ape yang penulisnya rasa.

Pada aku, blogger/penulis yang begini memang hebat, kerana dia bukan saja menyampaikan cerita, tapi seluruh perasaannya juga kepada pembaca.

Penulis yang menulis dengan jiwa, lebih dapat menyampaikan maksud yang ingin diceritakan dengan sungguh berkesan.

Tapi, tak semua penulis yang aku baca mampu berbuat begitu. Mungkin hanya 1/10, 1/100 ataupun 1/1000..

Even aku sendiri pun tak mampu tulis macam tu *sigh*



Sent by naja via mobile

0 comments: