kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, October 8, 2010

Kerna Ku Ada Kamu

|
^______________^


Ewah ewahhhh


Mood jiwang-jiwang pulak ari jumaat yang mulia ni kan..
*tau la malam tadi malam jumaat* ehehehe
tapi korang jangan nak pikir lain plak eks, tak baik ohhh..



Rasa dalam hati ade taman la pagi ni :P
Bukan selalu takde, tapi pagi ni terlebih gula-gula dalam hati kut.. tu yang rasa sweetttttt jek.. :)
bunga-bunga berkembangan, dan rama-rama pun berterbangan
Ecececececeh



Seronoknyaaaa kalau hari-hari dapat bersama ke sana-sini dengan si dia
Opss, ini tak termasuk g keje balik keje lunch sume yang sama-sama tu eh.. Taulah kitorang memang sama tempat keje, memang hari-hari bersama la kannnn ;)
Maksud kat sini ialah dapat bersama-sama di luar waktu keje, makan-makan, shopping-shopping dan ukur mall sana sini.. Bestttt nyerrr.. I likee..
Sampai penat lenguh-lenguh kaki ni sume haaa.. tapi sebab bersama si dia, sume tu diabaikan sajeeeee... hiks



Dua hari lepas, memang balik keje je kitorang keluar berdua. *Berdua lebih baik* katanyeee.. hihihihi
Jalan-jalan ukur mall, beli barang lite-lite, owh indahnyaaaa.. Sampaikan balik sampai umah da almost 1 am.. Dah le esoknyeee kejee tuuuu.. Tak penat lagi tuh, malam semalam pun kuar jugak lagi lepas keje..
Tapi malam semalam taklah balik lewat lagi kan.. Ajer boleh pengsan hari-hari balik lewat, dah le weekdays lak tuh.. Kena ade stamina jugak nak keje esoknya..



To tell u the truth, memang kitorang jarang keluar sampai lewat malam even dah 3++ tahun kahwin neh. Selalunya memang before 12 la dah sampai umah
*kata cinderella kannn*
kalau dengan famili ramai-ramai tu memang pernah lah, tapi berdua saje memang tak pernah. Baik kan?



So, bila pertama kali melepaks berdua ngan si dia sampai larut malam makan-makan n chitchat bersama, jadi satu momen paling indah pulak dalam lipatan kenangan..
Very precious time & sweet moments together..



Rasa nak ulang lagi saat itu..
Tapi takpe, pasti saat itu akan berulang lagi di masa hadapan kan yayang?
Kerna ku tahu ku ada kamu ♥



saaaaaayaaaangggg yayang manyak-manyak!





mrs e

4 comments:

eis said...

ehem~ *tutup mata

mrs e said...

eis;
hikhikhik :D

ija said...

sweet.. :)

ArELeEz said...

ecewah! teruskan keromantikan anda sampai bile2..! amin..