kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, October 16, 2010

My Baby You

|
Its 1.18 am already. I didn't sleep yet.


Any idea what im doing rite now?


Haha. Tengok tu.. semalam dah cakap kan, saya suka degil paksa diri taknak tido. Padahal mata sikit punye mengantuk. Takde wat ape pun sebenarnya, cuma saya terjumpa 1 blog & i found it very interesting. Pastu nak baca dia punya entries back to back. Gile punye banyak la nak khatamkan neh.. Ade 1++ tahun punye cerita tuuu.. Aje gilerr la saya.. Tapi suke aje nak bace.. Ngeee~~


Pastu tengah baca-baca entri dia tadi, teringat pulak lagu nih, My Baby You. Actually, lagu ni memang saya dah suke before kenal ngan my hubby lagi. (Masa da kenal my hubby lagi la suka sebab he dedicate this song untuk saya.. lalalalalla..)


Saya ingat lagi masa tu, saya student kat poli ke uitm ek saya tak ingat. Memang ade masa-masa saya habiskan wiken saya kat umah abang saya aje. Kata takde pasangan pun kannnn.. So duduk umah je lah. Haha


Then saya tengok Marc Anthony ni punye show, konsert dia seingat saya kat astro. Kan ade lagu-lagu lain dia yang glamer tu kan macam lagu I Need To Know dengan lagu You Sang To Me. Masa tu saya tau tu ajelah lagu dia yang paling popular. Tengok show dia tu pun sebab nak dengar lagu tu aje. Bwahahaha :D


Pastu tetiba dia nyanyi lagu ni. Walaupun saya tak pernah dengar lagu ni masa tu dan pertama kali dengar.. I was like... err tak tau nak cakap macamana. Jatuh cinta terus dengar lagu ni. Serius. Lagu ni betul-betul menyentuh perasaan saya. Dah le at the end of this song si Marc Anthony tu menangis. Feeling betul. Sampaikan saya pun ikut sebak dan menangis. :'(


Gotcha! Saya rasa kat konsert ni la yang saya tengok dulu. Tengok dia menangis kita pun rasa sebak kan?


Bila dengar lagu ni tadi, tetiba teringat kat seseorang yang bernama Arianna lak. Owh, saya nak dengar lagu tu lagi sekali lah sebelum nak tido ni sebab esok keje.


Nite all ;)





^_^
mrs e

0 comments: