kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, October 16, 2010

Tak Boleh Blah

|
Saya mengantuk sangattttttt sekarang ni. Langsung TAK BOLEH BLAH la.. hahahaha..


Yerla, mana taknye, tadi malam tido kul bape, bangun lak kul bape dah siap-siap nak g keje kannnn.. Pagi tadi tahan lagi, tapi masuk dah petang-petang macam ni dah perit sangat dah mata. Cant help it laaaaaaa... Tak kan la saya nak g mentido kat surau kut.. walaupun kadang-kadang ade berbuat macam tu.. hihi -shhh jangan bitau orang len okeh


Kejap jek kan dah hujung minggu. Esok pulak ade kenduri kahwin. 2 lak tu yang kena attend. 1 daripada my colleagues dan 1 lagi jiran kat kampung my hubby. Yang my colleagues tu dekat Tangkak, yang jiran my hubby tu of course la kat umah dia kat Segamat tu kan.. Rasa kena pegi awal la kut esok, ke Tangkak dulu then baru rushing to my hubby's hometown.. Iskk


Pedih sangat dah mata saya ni. Nak pegi basuh muka jap laaaaa...






^_^
mrs e

3 comments:

sWeEtdARLiNG said...

minggu ni pun aku full.. sabtu ahad ada bday party anak2 kawan

www.sw33tdarling.com

ArELeEz said...

mlm td dok bloggin' xhengat, ek..? ;P

ArELeEz said...

u've been awarded! sila amik kat blog leez, ek?! ;)