kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, November 29, 2010

Gambar Makanan

|
Okay, seperti yang dijanjikan... eceh!
Ari tu tak masuk gambar makanan kannnn


Ni ai tempek untuk tatapan :)

tomyam campur yang tak berapa nak kick tuh

kupang rebus yang manis cicah kuah kicap limau.. yummmmy

kailan ikan masin.. sedapnyerrr

udang sambal yang nyum nyummmmmm..

Gambar-gambar lain tak sempat amik. Bila sampai jek siakap  terus ngapngapngap aje..
Kata dah lapar kannnn
Makan harus diutamakan dari ambil gambar.. Muehehehe
:D


Diakhiri gambar birthday mom n budak tecit neh


suh mak senyum tapi da ter snap masa mak tak ready.. huhu

kemana saje mesti nak bawak eeyore busyuk dia tuh.. :P


Owh, dan lunch esoknya aku makan ini..
Saje nak bagi korang terliur..


nasi beriani ayam madu.. lazatttt



p/s : demmit, aku kuarkan entri ni aku sendiri yang terliur bila tengok gambar-gambarnya.. Adekah korang pun terliur sama? HAHA








:P
mrs e

3 comments:

PuteriKureKure said...

yang, tu bukan kerang la. tu kupang. hehe.

mrs e said...

puterikurekure;
aiseh, camne leh slaah taip nih..?

ok, skrg jugak betulkan.. ngeee~

sWeEtdARLiNG said...

mak aiii... sebesar alam gambar makanan.... dah ler lom lunch ni...

www.sw33tdarling.com