kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, November 5, 2010

Intro Deepavali

|
Pagi-pagi lagi dah kena kejut suh bangun n sarapan. Niat nak sambung tido sementara hari cuti & cuti solat terpaksa dikuburkan.

Siap-siap lepas sarapan terus ke pasarlambak BG ada member kirim beli asam. Lepas tu terus straight ke melaka fifi nak bawak dina tengok binatang kat zoo. Diorang da tunggu kat sana ngan mak, wawa n kiah.

Fuh penat giler meround satu zoo tu. Tapi takpe, at least lemak-lemak tepu telah terbakar sedikit. Hihihi.

Keluar dari zoo, terus ke JJBM nak makan. Mak suka makan piza thai seafood, maka ke PH la kita.

Abis makan diorang yang lain terus balik while my hubby n i ronda-ronda window shopping kejap.

Now i tengah duduk berehat sebab kaki dah sakit sangat sementara my hubby naik ke 2nd floor. Tulah, da tau nak jalan sakan sape suruh pakai heels. Pandai kan?

Will update later with full story n photos. Daaaa

Sent by naja via mobile

1 comments:

isya said...

lorr pakai heels ke??? isya kalau 1/2 jam je dh rs nk tercabut kaki.. huhu