kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, November 12, 2010

UPSR 2010

|
Di suatu tengahari, semalam...



Apir dapat berapa?~1.04 pm

Eh...eh...eh....shima ku syang...... apir kan thun dpan 2011~1.09 pm

Hahaha. Igtkan da upsr. Muahahaha~1.09 pm

Cik shima nie . . wt lwk plak larh . .~1.12 pm




Hihihaha.. Aje takleh pakai btol mak sedara macam saya ni. Anak buah amik peksa pun tak tau bila.. kui kui kui


Tolonglah jangan salahkan mak sedara yang belum mengandung (instead of peribahasa 'bukan salah ibu mengandung'),
Ate nyerr yo anak buah dah ramai, dah tak dapat nak catch-up umur masing-masing..


Lagi satu, mak sedaranya ni terlebih excited pun iye juga bila tengok orang len post result UPSR anak/anak² buah diorang dalam FB tu.. HAHAHAHA













=P
mrs e

0 comments: