kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, December 2, 2010

Rapunzel

|
image google


Nak tengokkkkkkkkkkkkk!!!!
Ramai yang kata best? Betul ke?
Lama dah tak layan citer-citer dari Walt Disney nih
Lagi-lagi cartoon dia yang dari kisah-kisah fairytale
Sangat la minat..


So Yayang, nak tak ahad ni?
Jom kita ngedet sama
^_^



p/s : 55% mesti mr e taknak... ahahahaha dia bukan suka nau tengok movie citer-citer macam nih. Kalau movie yang banyak action² tu sukaaaaa la dia :P









*wink-wink*
mrs e

9 comments:

PuteriKureKure said...

sama la ngan alang. tapi slalunya lepas kuar je wayang mesti dia kata...best jugak layan citer2 camni eh yang.

hehe.

mrs e said...

puterikurekure;
hehe, tulah intan. masalahnya nak bawak masuk dia ke panggung tengok cite ni tu yang agak mencabar sket..

dah masuk takpe, duduk la ko situ diam-diam tengok best ke tidak.. hihi

sWeEtdARLiNG said...

meeh ajak aku.. hahahaha

www.sw33tdarling.com

mrs e said...

sweetdarling;
jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!

pastu lunch maggi marbeles amy tu k!
slurppppp!!

leyhar said...

nk ikut gk leh x?

mrs e said...

leyhar;
jom jom jom
double date ;)

Faizaharis2 said...

ahahaha jomm laa kt g ber2 jommmm

ArELeEz said...

same la.. my 'sayang' pun jenis camtu jugak. sker yg action2, sci-fi bagai.. tp, klu kene cara pujuk manja2, sure dai layan jugak citer2 yg leez sker. he3..

mrs e said...

faizah;
jommmm kita ngedet dua orang k! setttttttt :P

areleez;
tulah leez, nak kena pujukan berbaur rajukan jugak kalau tak kena gayanye nih.. ahahahaha :D