kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Tuesday, October 18, 2011

Aisy 2months++

|
  1. Dah semakin bambam. Gewammm mama tengok pipi dia.. Geget boleh? Hehe. Last timbang masa 2 bulan dah 5.52kg

  2. Pandai kenal suara mama dah sekarang. Kalau nangis rengek-rengek nak susu, dengar suara mama dia, samada terus senyap sebab mama ade berdekatan atau makin kuat nangis sebab mama lambat nak entertain dia. Chumell je perangai :)

  3. Dah pandai nak berborak. Sampai senget-senget mulut dan termuncung-muncung bibir tu kalau berborak. Banyak beno benda yang dicakapkan. Hihi

  4. Pandai pandang-pandang kat mama kalau mama bergerak-gerak. Bola mata dia ikut je mana mama pegi.

  5. Ini budak dah pandai masuk tangan dalam mulut dan hisap jari dia!

  6. Faham kalau atuk cakap dengan dia. Dia dengar n diammm aje atuk ajar dia mengaji n mengira

  7. Suka kalau kita zikir-zikir time dodoi² masa nak tido.

  8. Pandai gelak-gelak dah, senyum apetah lagi. Kadang-kadang dia gelak mengelekek sorang².. Sweett~~

  9. Paling mengejutkan mama, dia pandai pegang kipas *kipas my dear* yang dikepit kat stroller tu masa mama masukkan dia dalam stroller. Maybe sebab dia hairan tengok ade lampu-lampu dekat kipas tu. Sib baik lah bilah-bilah kipas tu dari material lembut je.. haii Aisy, Aisy..



Itu jelah yang boleh diingat wat masa ni. Nanti kalau ade pertambahan, akan di update lagi..





mrs e

0 comments: