kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, November 10, 2011

Ambil Angin Petang²

|
Salam,


Amboiiiiii.. kemain malas btol nak update blog sekarang ni, berchentaaaa betol!! Padahal tetiap ari ngadap lappy, tah kenapa tah, aura nak ber-blogging takdak mari... Huhuhu


Ajer pemalashhhh sungguh la noooo


So ni cerita dah berapa lama berlaku aku pun tak ingat dah. Yang penting sebelum deepavali la.. (berapa punya lama la kannnn hehehe)


Sesaje je masa tu bawak bebudak berdua ni amik angin petang kat laman umah. Biar diorang hirup udara segar kat luar. Asyik terperuk je dalam umah. Bila sesekali dapat keluar, kemain happy muka memasing, lelebih lagi si Irdina la..


Jom tengok gambar!


 muka Aisy confuse, "mama nak bawak g mana la ni"



 "saya nantokkk la mama, sayeee nak tidoooo"



 terpegun tengok orang lalu lalang



Aisyyyy.. Aisyyyyyy.. Aisyyyyyyyyy~kakak Dina panggil



 Kakak Dina nak kiss Aisy tapi tak sampai



 Nak kiss tak dapat, pegang kaki jelah~~



 tengok orang lalu lalng lagi.. semua pun Irdina nak lambai "bye-bye"



 Alololololo cayang mama ni, mashammmm jek muka tuh



 Happy nyer Irdina... :)



Aisy, jom kita balik.. da nak senja ni..
Lenkali kita ajak mama keluar lagi, okeh?





mrs e

0 comments: