kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Monday, December 19, 2011

Happy 1/3 Years, Sayang ♥

|

4 Disember ari tu, genap Aisy 4 bulan... Before tu 1hb sepatutnya dah kena bawak Aisy g klinik untuk check up, boleh tak mamanya terlupa -_-"


So, mamanya yang dah terlupa ni pun anjakkan je tarikh check up tu ke 5hb sebab klinik bukak ari isnin n khamis je untuk baby. Beria-ia ni dalam hati, berdoa janganlah Aisy nanges nanti masa kena cucuk, n janganlah demam lak lepas tu. Sekali rupanya untuk check up 4 bulan takde cucuk lahhh~~ HAHA


Untuk celebrate Aisy yang dah masuk 1/3 tahun, babah ajak kuar jalan-jalan g JJ Bandaraya Melaka ari sabtu minggu lepas. Saje-saje bawak Aisy tengok dunia luar n sesambil tu cari baju-seluar Aisy sebab banyak baju yang kat umah dah tak muat dan dah sendat mendat.


Soo good boy anak mama, behave jek dia sepanjang kat sana. N time mama n babah nak makan, dia pun tidur. Sayanggggg anak mama!




makan kat KR, Aisy tido dalam stroller


Babah abis makannnn je, Aisy pun bangun
Macam tau-tau aje~


Behave je dia pandang orang sekeliling :)


Dengan mama masa nak beli buah tangan untuk atok


Amboihhhhh... mem'BESAR' bagai johan nyerrr (mama)
T___T


Dengan babah pulak sementara mama beli roti :D


Sempena 1/3 tahun umur Aisy tu, babah belikan satu set baju+suar+stokin+kasut dari Trudy & Teddy. Babah kuar duit, mama yang tolong pilihkan hehehe. Nak tengok? JOM
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

baju


seluar


stokin+kasut



Aisy yang dapat present, mama lak yang suka. Tak sabar nak pakaikan kat Aisy :D






mrs e

2 comments:

mak encik | SZ said...

ooohhh sgt bambammm la aisyyy! best tuh aisy dapat hadiah..kemeja lagi!

Joe said...

hehe. aisy tembam masa ni