kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, February 29, 2012

CepatCepat

|

 

Lagi 9 minit nak injak ke tarikh 1 Mac, so nak apdet lajulaju. Haha. Kan ari ni 29 feb yang jumpa 4 tahun sekali jek, nak laaa jugak ade entry tuk ari ni. Mana tau umo tak panjang tuk 4 tahun akan datang.. Hukssss


Cerita hari ini. By point la yerrr


# Aisy adalah manja sesangat hari ni. Sampaikan aku g dapur nak masak pun nanges kemain. At last, aku dukung dia sekali sambil memasak. Senaman tangan dan pinggang tuh. Turun 2kilo (-_-t)


#Dari pukul 3 petang, Aisy da meragam taknak tido. Ok fine. Tapi masuk je pukul 8.30 malam, dia da meregek mintak kelon. Alerrr.. mama baru jew nak tengok Abang Adi Putra kat tibi semilannnn tuhhh 


#Dekat 1 jam jugak nak tidokan Irdina. Agak susah dari 2 malam sebelum ni. Maybe dia dah bajet mummy dia sampai umah malam ni macam minggu lepas. Alih-alih mummy nyer postpone balik pagi esok. Huksss


#Dah tak terfikir apa yang nak di drop down lagi. Da tak cukup masa.... da nak masuk 12 am 1 Mac tuh!!





mrs e

0 comments: