kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, March 22, 2012

10Q!

|
Alhamdulillah... Syukur pada Allah. Murah rezeki untuk Aisy... Sejak lahir memang banyak rezeki yang datang tak putus-putus untuk dia. Seelok maksud di sebalik namanya; Aisy (yang mewah, kaya raya), memang mewah dan kaya raya dengan rezeki bertandang...


^_^


Baru-baru ni pulak, sampai 2 walker Aisy dapat. Satu daripada Yaya, dan satu lagi dari Acik Nah. Suka n berterima kasih sangatt la mama n babah dia... Save duit poket.. Ehehehehe :P


Aisy pun sukaaaaa la sangat duduk dalam walker nih. Dah pandai dah dia meround ke sekitar :) walaupun sebelum ni agak kaku n tak tau apa function sebenarnya dia kena duduk dalam situ.. Hihi



Tengok la tu kemain ceriaaa dia
Sampai tergelak besar
Walker ni Acik Nah yang bagi
Tq Acik Nah :)



Oh ye, tolocar kat belakang tu pun Aisy dapat dari Tok Cu Pah dia
Walau belum tau duduk tegap-tegap, tapi tolocar dah standby untuk dinaiki
^________^




Steady jek duduk sambil tgk tv :p
Walker ni Yaya pulak yang belikan
Walaupun kaler pink yang sangat kontra sekali dengan Aisy (sebab macam gegirl aje :P)
Tapi Aisy tetappppp la suka.. B-)


Since Aisy ade dua walker ni, so mama letak satu kat atas n satu kat dapur. Senang mama nak monitor Aisy yang tak boleh berenggang ngan mama tuh. So, kalau time mama nak masak Aisy duk nangis-nangis nak ikut, mama bawak g dapur n letak Aisy dalam situ. Senang. Dia diam aje selagi nampak mamanya depan mata :)



Tq pada semua yang memberi.
Hanya Allah yang dapat membalasnya.






mrs e

0 comments: