kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Saturday, March 3, 2012

Hari Ini :)

|
Baru pas sidai kain baju. N dah siap masak dan makan sekali. Hehhe :D *perut kenyang suke hati, tu yang senyum meleborrr tu.. kihkihkih


Anyway, ni relax jap sementara tunggu zohor. Jap ag nak siap² packing baju nak balik umah MIL. Balik jap je pun, sebab mr e ghinduuuuu nak  jumpa adeknya nan seorang tuh. Adeknya pun balik kg jap je, malam nanti da nak balik KL lagi.


Walau balik jap je, tapi tatappp la nak kena packing² bagai. Orang dah ade anak gini la, mesti nak bawak spare baju/pampers etc untuk si manja kesayangan. Kang kalau dia poo poo ke rimas nak salin baju ke nak mandi ke dah senang. At least ade standby barang² dia. Kalau kita yang tua ni tak kesah lerr kannn :P


Esok pepagi lak nak g JB umah akak aku. Ade hal sikit. Pegi balik ari je, g pagi balik petang. Will be a long journey again for us.


Okay lah, nak g packing baju. Jap lagi maybe mr e balik dah dari keje. Dia keje ½ day je ari ni ^_^


Till then...






mrs e

0 comments: