kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, April 5, 2012

BerTIGA Lebih Baik

|
"BerTIGA denganmu, 
Pasti lebih baikkkk... lalalalala"
:))





Suka sangatttt gambar-gambar ni
Sweet moment
One Happy Family
^_____^



Syukur alhamdulillah.. Lengkap famili kecil kami dengan kehadiran si buah hati, Hafiy Aisy Nufail
Walaupun setelah lebih 4 tahun menunggu, ternyata penantian kami itu amat-amat berbaloi :))
Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui masa yang sesuai untuk kita bagi semua perkara
Jazakallah


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dah lama pun gambar ni sebenarnya
Tapi tak sempat je nak transfer ke lappy
Ni pun mintak my niece yang tolong masukkan, lau tak, tu diaaa terperuk jela gambar ni dalam kameranya
Hehhe :3


Pic ni masa kitorang g Taman Rama-Rama, Melaka
Bukan pergi bertiga, tapi g sekali dengan Yaya+Tunang, Mummy n si kecil kakak Dina
Sukaaaaaaaaaaaa la sangat Irdina bila nampak Butterfly, serangga dan haiwan lain. Dia kan dah pandai nak kenal-kenal binatang :)
Aisy lak tak tau ape-ape lagi, selagi ada mama n babah dia ada, he will enjoy every moments :D





mrs e





2 comments:

Fardahila Binti Omar said...

comel baby hafiy..dah besar :)

mrs e said...

Fardahila;

Hehe, tq Ila.. tula, rasa kejap je dah nak masuk setahun.. pejam celik pejam celik, cepat masa berlalu :))