kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Friday, April 13, 2012

Chill~

|


Snap snap masa tengah tunggu mak aku n wawa melawat makcik kat hospital.
Since ade bawak Aisy n Irdina, sebab tu kitorang tunggu kat bawah aje. Boleh je kalau nak bawak baby/budak umur bawah 12 tahun masuk ke dalam untuk melawat, tapi tak digalakkan. Kitorang rasa better kitorang tunggu kat luar je. Lagipun kalau bawak budak-budak ni masuk kang diorang merengek ke ntahape lagi lah orang yang sakit bertambah sakit dengar bising-bising :P



Irdina : Takde dalam gambar sebab dia duk sebok main sendiri n perati orang lalu lalang =)






mrs e





0 comments: