kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, May 23, 2012

Gembira ;D

|
Happy outing together... Yeay yeayyy!!
Sunday, May 6, 2012

Salam :')

|
It's been a while i'm not updating my blog.. Almost a month, actually! *sigh


Hurmm



So many things happen around me recently. I'll go random it point by point. *ewah ewahhhh nak cakap london pulak ekauu yaaa :3



# Makcik yang aku selalu lawat kat hospital dan sekali dua ada mention kat blog ni, dah meninggal dunia pada 20 April, hari jumaat lebih kurang pukul 5.15 petang. Alhamdulillah, arwah makcik bertemu Penciptanya di penghulu segala hari dan semoga arwah terlepas dari siksa kubur. Amin



 #Alhamdulillah, syukur pada Allah mak aku dah selamat operate mata sebelah kanan. And her vision after the operation is amazing! Compare before the operation, memang nampak sangat beza... Sekarang view yang jaraknya jauh pun mak nampak dengan sangat-sangat jelas. Apetah lagi pulak view yang dekat. I'm so glad with you, mom♥



#InsyaAllah, the left eye operation for mom is coming soon. Mintak kawan-kawan doakan semoga dipermudahkan dan semuanya berjalan dengan lancar. Amin. Tq in advance yaaa :)



#My hp rosakkkkkkkkk.. Uwaaaaaaaaaaaa *nangis sebaldi penuh* Aduhaiiiii.. time gini la kan nak rosak. Dahla aku memang tengah tunggu panggilan penting. Really really really important phone call. (siap bold lagik menunjukkan betapa pentinngnya panggilan ittew ahahaha) Tah cemana tah boleh rosak, langsung takleh on. Dahla banyak gambar MyLolipop kat situ. Nak sambar hp baru pun kena kira tabung ayam balik neh. Haih T___T



#Disebabkan hp rosak, so pakai la hp lama mr e sebab taknak missed phone calls dari important caller tuh. Itupun sometimes ok, sometimes kedaung jugekkk huhu. Kejap boleh received calls, boleh ber-sms. Tapi kang jap jap lagi tau-tau je da kiok. Hoho. Bateri pun kong jugak.. Alahaiiiii Mr e, hp baru pehlisssss *kelip kelip mata sambil buat mukabajetcomel*



#Life been so busy but i'm happy. Layan anak-anak, layan emak dan suami terutamanya. Alhamdulillah, selagi dapat berbakti untuk emak, untuk suami, untuk anak-anak, apa salahnya kita gunakan kesempatan yang ada. Selagi hayat dikandung badan, ecewwahh ^_-. Take every seconds in life become meaningful moments. Share our happiness with each other. Walaupun kadangkala aku ni penyayu (kata dasar; sayu :P) orangnya, tapi taknak la layan sangat feeling tu. Hehe :D





Tu aje kott buat masa ni. Nanti ade masa update lagi.
Tata.





mrs e
NNE