kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Thursday, October 18, 2012

Random Mandom :P

|
Tension btol bila nak update blog pakai hp ni. Disebabkan keypad kekecik, asyik la tersalah tekan je. Dah le nak taip laju2, tapi asyik ada perkataan salah. Huhu


Paling haru hari tu try update thru phone setelah sekian lama tak update blog. Sekali tu boleh pulak jari gedabak ku ini tertekan delete post entri yang Aisy setahun tu!!! Perghhh bengang betullll, dah le entri tu aku masukkan milestones gambar Aisy dari umur sehari sampai setahun. Tapi memang la tak boleh nak recover balik. Cari dalam trash folder pun tak jumpaaa.. Alahaiiii, maafkan mama sayanggg..

Mama tak sengaja :'(

Ngengggg btol!

Habis cita tu.






Hari ni pulak aku jadi pengawas untuk MUET Speaking. Start ari ni, pastu sambung ari isnin n selasa. Lintang pukang English aku. Hihihi

Maklumlah selalu ngomong jowo wae, ni nak skipping london pulak. Bwahahahaha :D


Bosan gakkk nunggu bebudak ni MUET. Tapi sehari dapat elaun RM 20, tak apalahhhhh...


HAHAHAH
:P





mrs e


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.