kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Wednesday, April 2, 2014

Beli Tapi...

|
......



.........




................





Sayang nak pakai


TAPI lagi;


Bukankah beli memang untuk dipakai???




Errrr... Camno tuh?!




#jurulatih





Mama Aisy & Aisya


- Posted using BlogPress from my iPhone
Sunday, January 5, 2014

Pertama Di Hari Ahad

|
Assalamualaikum..



Janggal ada, rasa pelik pun ada
1st time bekerja di hari ahad katanyaaaaaa


Pagi-pagi bangun siapkan diri n pastu siapkan Aisya
Aisya pulak sebelum 5.30 dah bangun sbb yakyak
Terkebil-kebil la dia tengok mamanya bersiap dengan rasa kepelikan napa mama kerja pulak hari ahad huahuahua


Syokkk je tengok Aisy tido sambil peluk bantal peluk
Dia awal-awal memang da cakap taknak g umah ibu yana
So request is accepted sebab babahnya pun tak kerja kan
Bolehla melayankan keletah si anak bujang tu


Makin terhad la nampaknya masa kami sekeluarga nak get together
Kecuali hari sabtu, itupun kalau babah off day..
Kalau hari sabtu babah bekerja, memang jumpa waktu malam jelah nampaknya.. Huhuhu


Takpalah,
Asal bisa, tegal biasa.


Saya yang menurut perintah
^_-



P/s : tak sangka pulak ada jugak orang yang nak mengikut dan mentiru aku dan idea aku rupanya.. Kihkihkih




Mama Aisy & Aisya



- Posted using BlogPress from my iPhone
Thursday, January 2, 2014

Hai.

|
Assalamualaikum..


Pekabo? Ingat daku lagi tak?
Aduhaiii lambat btol nak menaip guna hp n sambil sebelah tangan makan nasi lemak. Macam ayam mematuk aku duk menaip satu satu nih.

Belum terlambat rasanya, nak ucap selamat bertukar tahun ke 2014.

-ok dah abis makan nasi lemak, leh taip lelaju sikit-

Da lama tak mengomel kat sini, rasa terlalu banyak yang nak dikongsi. Aku update yang penting penting dulu jelah ye..

1. Aku da selamat melahirkan anak kedua pada 12/8/13. Baby girl, berat 3kg yang dinamakan Najwa Aisya Humaira

2. ...

3. .....


Apa lagi ek? Hahahahaha.. Time aku taknak menulis, cam banyakkkk je rasa nak diceritakan. Tapi bila da menaip, satu hapah tak hingattt..

Aku rasa mungkin faktor usia dan penambahan bilangan anak kottt.. Maklumlahh bila bersalin banyak urat yang putus. Kuikuikui


Jadi sampai sini dulu jelah yer. Nanti nanti cerita lagi..



P/s : ari ni balik kul 3 sebab johor da start cuti mingguan jumaat n sabtu.. Wohooo



Mama Aisy & Aisya


- Posted using BlogPress from my iPhone