kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Sunday, January 5, 2014

Pertama Di Hari Ahad

|
Assalamualaikum..



Janggal ada, rasa pelik pun ada
1st time bekerja di hari ahad katanyaaaaaa


Pagi-pagi bangun siapkan diri n pastu siapkan Aisya
Aisya pulak sebelum 5.30 dah bangun sbb yakyak
Terkebil-kebil la dia tengok mamanya bersiap dengan rasa kepelikan napa mama kerja pulak hari ahad huahuahua


Syokkk je tengok Aisy tido sambil peluk bantal peluk
Dia awal-awal memang da cakap taknak g umah ibu yana
So request is accepted sebab babahnya pun tak kerja kan
Bolehla melayankan keletah si anak bujang tu


Makin terhad la nampaknya masa kami sekeluarga nak get together
Kecuali hari sabtu, itupun kalau babah off day..
Kalau hari sabtu babah bekerja, memang jumpa waktu malam jelah nampaknya.. Huhuhu


Takpalah,
Asal bisa, tegal biasa.


Saya yang menurut perintah
^_-



P/s : tak sangka pulak ada jugak orang yang nak mengikut dan mentiru aku dan idea aku rupanya.. Kihkihkih




Mama Aisy & Aisya



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)