kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian DIA datangkan pula guruh & kilat..
puas kita menangis mencari matahari rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita....
pelangi yang indah..
Sunday, March 1, 2015

Tik Tok Tik Tok

|
Assalamualaikum..

Lamaaaaaaaaaaaaaaa sangat sangat sangat tak mencoret kat sini. Idea nak menulis selalu datang tak kena pada masanya, bila dah free sume dah terbang entah ke mana. Tu yang nak menulis pun malas dah lepas tu. Feel dah takde..


Selalunya idea datang time tengah masak, tengah menyapu, tengah keja, time time tu la melintas macam-macam cerita nak ditulis. Hihi


Ini pun jengah kat sini sebab nak habiskan masa nak tunggu waktu balik pukul 4.30 nanti. Last choice sebenarnya menulis kat sini sebab dah tahap kebosanan melampau :p . Da asyik refresh twitter, fb, ig jek dari tadi. Hahaha
Tu yg last sekali mencoret kat sini.


Oklah, rasa macam tak tau dah nak tulis apa. Sampai jumpa lagiiiiii

Bye



Mama Aisy & Aisya


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)